I’M STILL ALIVE!

Hello kitties!

Da. Încă trăiesc, doar că în altă parte și cu mult mai puțin timp pentru blog și vreau neapărat să îmi cer scuze că nu am mai postat. Chiar nu mai am timp și in plus am niște probleme la laptop și nu îmi mai recunoaște camera foto.:( Chiar și pentru postarea aceasta am împrumutat laptopul unui coleg. Unde sunt? Cambridge, Maryland, USA. Când am plecat? Pe 16 iunie am pornit din Budapestea- Paris- Washington. Cum? Prin programul American Experience pentru studenți, m-am hotărât prin iarna anului trecut să ajung pe aici.

DSC05764Călătoria a fost foarte obositoare pentru mine pentru că nu am reușit să dorm pe avion, nici măcar oră.:( Aici lucrez la Hyatt Regency Chesapeake Bay, un hotel numai bun pentru familii. Sunt buffet attendant la un restaurant de acolo. Orașul acesta în care sunt este foarte mic și plictisitor, noroc că are Wallgreens, Rite Aid și Walmart. Am chiar avut emoții când am văzut all that beauty stuff ready to be mine. :))

Atât am avut de spus, că sunt bine și că îmi pare rău deoarece voi începe să postez constant abia când mă voi întoarce acasă, adică în octombrie. De asemenea vreau să vă arat primele mele cumpărături din categoria beauty stuff. Singura dezamăgire din cele de mai jos, este blush-ul de la Physicians Formula deoare nivelul lui de pigmet se apropie de zero și îl folosesc mai mult pe post de pudră. Despre șamponul uscat de la Dove pot să vă spun că îl iubesc, la fel și despre oja de la Sally Hansen, iar despre corectorul de la Maybelline pot spune că se blenduiește singur în piele. De atunci a trecut însă ceva timp, iar eu mi-am mai cumpărat căteva lucruri printre care chiar azi un Lip Butter de la Revlon în nuanța Rasberry Pie. În sfărșit! Și mi-am și făcut card de reduceri la Walgreens. 🙂

DSC05799Vă doresc un week-end plăcut!

Voi ce produse îmi spuneți să nu le ratez de pe aici?

PS: În prima poză este Chesapeake Bay Lighthouse seara! 🙂 Are și orășelul acesta câteva lucruri de admirat.

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s