NOVEMBER FAVES

Hello kitties!

Astăzi m-am gândit să vă vorbesc despre produsele pe care le-am folosit și de care m-am bucurat cel mai mult în luna prezentă. Luna aceasta am fost mai mult preocupată de îngrijirea tenului decât am fost de obicei, am descoperit un produs de machiaj care știu că va rămâne în permanență în trusa mea, am îndrăznit tot mai mult să port soft brown smokey eyes și am fost surprinsă plăcut de un nou șampon.

effaclar

Tratamentul pentru acnee La Roche Posay Effaclar Duo este cu siguranță vedeta în rutina mea de îngrijire a pielii din ultima lună. Nu e de mirare că acum este a treia postare în care vorbesc despre el. 😀 Este singurul produs care funcționează pentru mine, din câte am folosit pentru a lupta cu acneea implatantă pe tenul meu mixt încă din adolescență. La început nu voiam să-l cumpăr deoarece mi se părea că toată blogosfera  vorbea despre el și nu prea credeam că e atât de bun. Now I get all the hype! Acum, după un pic peste o lună de folosire constantă a tratamentului, tenul meu este tinde spre normal, chiar uscat, dar acest fapt are mai mult legătură cu temperaturile tot mai scăzute, și cel mai important am scăpat aproape complet de coșuri. 🙂 Mă vizitează doar din când în când câte un monstruleț!

avene1

Apa termală de la Avene este prima apă termală pe care o dețin și pe care o folosesc de pe la sfârșitul lunii octombrie. Cred că aș putea să trăiesc fără un astfel de produs, dar acum în perioada mai rece, mi se pare că m-a ajutat mult să adaug un strat în plus de hidratare tenului de care chiar are nevoie. O pulverizez imediat după ce mi-am curățat tenul cu gelul de curățare. Apoi, aștept să intre în piele și continui cu tratamentul și/sau cremele hidratante. Ah, trebuie să vă spun că grăbește vindecarea rănilor, dar mai ales ale celor lăsate de gheruțele pisicilor pufoooase! 😀

DSC07131.JPG

Un alt produs preferat și folosit cu mare drag în acestă lună, dar și o bună parte din octombrie, este cadoul oferit de revista Glamour în ediția de septembrie 2015. Este vorba despre crema de ochi cu acid hialuronic de la Mario Bădescu. Îmi mai ajunge pentru maxim patru utilizări  și sunt foarte tristă deoarece a fost o reală plăcere să o folosesc. M-a ajutat foarte mult cu o iritație pe care am avut-o la ochiul stâng, m-a scăpat în aproximativ o săptămână de ea. Mi se pare că hidratează foarte bine zona ochilor, nu mă face să lăcrimez și mostra a fost spornică, m-a ținut aprope două luni. S-a comportat foarte bine ca bază pentru corector pentru că intră destul de repede în piele.

pudra

Rămânem tot la capitolul ten, dar trecem la make-up, iar prima pe listă este o pudră. Vorbesc despre Studio Artist Pressed Powder Illuma Flair în nuanța Medium de la Oriflame. Îmi place foarte mult pudra aceasta  pentru că nu încarcă tenul deloc, doar potolește frumos luciul inestetic al tenului pentru vreo 6 ore pentru tenul meu, și chiar oferă o anume luminozitate, fără să conțină fizic particule de sclipici. Îndrăznesc să spun că s-ar comporta aproximativ la fel și celebrele pudre de la Hourglass, deși nu le-am încercat!

anigif

 

Trecem acum la ochi și vorbim despre paleta LORAC Pocket PRO pe care o folosesc de mai bine de un an de zile. Nuanța ESPRESSO se vede că este iubită deoarece o folosesc de fiecare dată când mă machiez pentru sprâncene. Luna aceasta însă, am folosit mai desc această paletă combinând toate nuanțele pentru a obține un smokey eyes în nuanțe de maro. Fardurile sunt foarte pigmentate și rezistă o zi întreagă pe pleoape fără primer.

melkior 1

Ultimul produs de make-up despre care vă povestesc este creionul de buze Melkior în nuanța NUDE. L-am folosit de fiecare dată când nu am ales să aplic un ruj într-o nuanță puternică precum cel de la Rimmel London în nuanța 107. Mi se pare nude-ul perfect pentru mine pe care l-am tot căutat de ceva vreme. Rezistă bine pe buze, doar că le usucă foarte tare, de aceea folosesc de fiecare dată înainte să-l aplic un balsam foarte hidratant. Îl puteți vedea în acțiune într-un  video de pe canalul de YouTube al Alexandrei Pateșan, aici.

DSC07066

Trecem la corp unde am folosit un scrub DIY o dată pe săptămână cu efecte pufoase asupra pielii. Pur și simplu amestec două lingurițe de zaț de cafea cu una de zahăr și aproape o linguriță de ulei de cocos. Cafeaua și zahărul fac o treabă excelentă la exfoliat pielea moartă, iar uleiul de cocos nu lasă ingredientele uscate să îmi zgârie pielea și în plus o hidratează. Dacă sunt destul de leneșă în ziua respectivă, nici nu mai e nevoie să aplic o loțiune pentru corp după duș . 🙂

sampon 1

Pentru păr folosesc un șampon de la Dove din noua gamă Advanced Hair Series, Youthful Vitality. Scrie că este pentru ageing hair, ei bine bănuiesc că și părul meu îmbătrânește în fiecare zi și chiar dacă nu a fost vopsit decât odată pe toată lungimea cu o vopsea fără amoniac, anul trecut, am cumpărat acest șampon. Îmi place foarte mult! Mai mult decât mirosul lui și faptul că, curăță bine, îmi place că lasă senzația unui păr greu, sănătos. Se găsește în supermarketuri la prețul de aproximativ 20 RON.

SOME NON-BEAUTY FAVES

Vreau să vă mai spun că am descoperit un nou canal de YouTube al unei vlogerițe din SUA pe nume Jenn. M-am îndrăgostit de părul ei! O găsiți aici.

Serialul preferat a fost Buffy the Vampire Slayer care mi se pare o sursă de inspirație pentru toate serialele cu vampiri care au apărut după el.

Melodia pe repeat de cele mai multe ori, cred că a fost The Kooks-Bad Habit.

Acestea au fost preferatele mele din luna noiembrie. Voi ce produse media de înfrumusețare sau media ați preferat?

Vă doresc o săptămână frumoasă! 🙂

7 comentarii

    1. Mă gândesc cu greu la ziua când o să rămân fără ea. Sper să mai ajung în SUA până atunci să o recumpăr. 🙂 Mulțumesc pentru comentariu! Mi-ai făcut seara. :* Ești una dintre bloggerițele mele preferate! 😀

      Apreciază

Lasă un comentariu