Concealears situation

Hello kitties!

Astăzi mi-am propus să vă spun câteva cuvinte despre cele trei corectoare pe care le am și le folosesc de aproximativ un an. Îmi plac toate, dar fiecare dintre ele le folosesc în situații ușor diferite și pentru zone diferite ale feței. Trebuie să mai știți că aplic întotdeauna corectorul după ce am aplicat fondul de ten și îl setez cu pudră. Le folosesc, după cum am spus, de aproximativ un an, așadar mi-am format o părere complexă pentru fiecare dintre ele.

DSC08041

O să încep cu cel mai versatil dintre ele, Maybelline Age Rewind în nunața Light care este cel mai puțin pigmentat din cele pe care le prezint, are o acoperire mică. Subtonul este neutru, are nuanța cea mai deschisă și iluminează foarte frumos sub ochi, dar și orice altă zonă a tenului. Se aplică foarte ușor și se așează pe piele frumos datorită aplicatorului și datorită consistenței. Mi se pare cel mai potrivit corector pentru începătoare. Este singurul corector pe care îl pot folosi și fără să aplic fond de ten înainte și arată minunat, îmi iluminează toată fața. Din păcate, nu acoperă foarte bine venele acelea albastre din colțul interior și de aceea dacă vreau acoperire și iluminare trebuie să folosesc un alt corector sub acesta.

DSC08036

Unul dintre ele este Revlon Colorstay în nuanța 03 Medium. Este corectorul cu cea mai mare acoperire (medie) dintre cele trei. Are o consistență cremoasă și un subton galben care ajută mult la acoperirea cearcănelor și a venelor albastre din colțul interior al ochiului. Pe acesta îmi place să îl folosesc și peste unele pete depigmentare sau de acnee și se setează frumos peste ele. În plus, rezistă foarte bine pe parcursul întregii zile. Uneori, poate evidenția liniile fine din jurul ochilor și poate usca zona, dacă nu am aplicat crema hidratantă cu atenție sau dacă aplic prea multă pudră din greșeală.

DSC08037

Un alt corector de la Maybelline care îmi place foarte mult este Maybelline Fit Me Concealer în nuanța 20 Sand Sable. Este unul dintre cele mai cremoase corectoare pe care le-am încercat. Îmi place mai ales pe timp de iarnă să-l folosesc în zona ochilor deoarece are o acoperire medie-mică și are un subton galben puternic care ajută la acoperire, dar și la iluminare. Trebuie să am mare grijă să îl setez cu pudră pentru că altfel nu rezistă prea bine pe tenul meu. M-a surprins foarte plăcut acest corector și l-aș recumpăra cu siguranță.

DSC08048

Trebuie să menționez că îmi place cel mai mult să le blend-uiesc pe ten cu degetul și să le finisez cu pensula de contur de la Real Techniques. Îmi plac toate trei, dar dacă ar fi să recomand unul dintre ele, acela ar fi Maybelline Age Rewind în două nuanțe, una mai deschisă pentru iluminare și una cu subton galben pe care le-aș suprapune pentru o acoperire mai bună. Cred că ar funcționa foate bine!

Care sunt corectoarele voastre preferate? 🙂

Vă doresc o săptămână pufoasă! :*

 

8 comentarii

    1. Ce interesant! Eu chiar îl percep ca fiind foarte hidratant pentru tenul meu, mai ales când îl aplic peste unele pete depigmentare sau coșuri. Eu am tenul mixt, probabil de aceea. Dacă ți s-a părut Fit Me uscat, atunci Revlon Colorstay cred că ți s-ar părea mega uscat.

      Mulțumesc mult pentru feedback! :*
      Să ai o zi frumoasă! 🙂

      Apreciază

    1. Mă bucur mult că îți place efectul cu pensula! 🙂 Eu le-am cumpărat din SUA, am profitat cât am stat acolo. Fit Me am văzut că este pe Aoro (dacă dai click pe nume în articol, acolo te duce). 😀 Age Rewind e mai greu de găsit. 😦 L-am văzut dor pe e-bay. Tare m-aș bucura să-l aducă și la noi!

      Apreciază

Lasă un comentariu