MARIE CLAIRE BEAUTY KIT |SEPTEMBRIE 2018

Hello kitties!

O să vă ofer un insight din statistica blogului, postarea despre Beauty Kit-ul Marie Claire din februarie este cea mai citită. Trebuie să recunosc, sunt mândră de articolul respectiv, l-am documentat bine, am vorbit despre partea financiară, despre istoricul acestei cutii, am despicat întreaga experiență cu beauty kit-ul.

Despre Marie Claire Beauty Kit din septembrie, vreau să povestesc mai puține, nu cred că are rost să repet istoricul cutiei și de data acesta am grupat altfel conținutul.

Comanda

Bun, acum nu am reușit să postez pe blog, dar am reușit să mai pun gheruța pe beauty kit-ul cu produse L’Occitane unde am avut o experiență mai puțin plăcută cu comanda. Am comandat din greșeală două cutii deși voiam doar una și am aflat destul de târziu, am avut ceva eroare pe site la momentul comenzii și scria acolo să trimiți email dacă ai avut o astfel de eroare. Am trimis emailul respectiv, dar răspuns la el am primit abia după aproximativ două luni. Am fost dezamăgită de cât de greu mi-au răspuns, nici nu am știut exact dacă am comandat de două ori. Așa tare m-a deranjat atunci, încât nu am mai vrut să scriu despre cutie, deși ador produsele L’Occitane, iar în kit am descoperit uleiul de duș cu migdale care e un vis.

IMG_6306

Comanda pentru kit-ul de septembrie am reușit să o fac abia în jumătate de oră pentru că site-ul a picat din nou. La fiecare comandă e aceeași poveste. Acum nu știu exact dacă totuși măcar de data asta să fi avut stoc destul, să poată comanda toată lumea. Am văzut lumea destul de nemulțumită în comentariile de  pe Facebook atunci când site-ul era jos. Am pus cumva mâna pe două cutii din ediția de toamnă. De ce două? Informații la finalul articolului. Prețul cutiei a fost de 59 lei +  12 lei transportul. La 3 cutii comandate, transportul era gratuit. Am făcut comanda pe 26 septembrie, iar cutiile au ajuns în 1 octombrie la mine.

Conținut și primele impresii 

Cutia conține zece produse toate sub umbrela brandului L’Oréal, două full size, cinci sunt deluxe/ travel size și trei sunt mostre tip plic. Nu am reușit să le încerc pe toate, dar despre cele testate am scris primele impresii. Eu le-am împărțit în trei categorii: îngrijirea părului, îngrijirea tenului și produse machiaj.

  1. Îngrijirea părului

IMG_6322

Avem patru produse de încercat dintre care cel mai spornic este șamponul pentru păr foarte uscat Aura Botanica Bain Micellaire Kerastase (80 ml).  L-am încercat deja și ca o primă impresie mi se s-a părut că nu face o treabă atât de bună la curățarea scalpului meu gras. Este într-adevăr dedicat părului foarte uscat. Mirosul lui, în schimb, este bestial. Foarte dulce, aș zice că miroase a dulceață de smochine. O să-l folosesc oricum pentru a doua șamponare. Mai avem apoi, din gama L’Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier șampon (10 ml) și mască (15 ml), pe care nu le-am încercat încă, dar abia aștept. La fel și tratamentul hrănitor cu ulei de șofrănel pentru păr uscat, Botanicals Fresh Care care este de tip leave-in. Avem de toate pentru păr!

2. Îngrijirea tenului

IMG_6326

Avem apă micelară, cremă hidratantă și ser. Am fost foarte curioasă să încerc gel-booster-ul Mineral 89 de la Vichy (10 ml), este atâââât de cute miniatura lui. Pentru o primă impresie, nu mi-a dat lumea peste cap, mi se pare că se absoarbe în ten instant și am nevoie să aplic o cremă hidratantă peste neapărat dacă vreau să am o bază bună pentru machiaj. Nu este la fel de versatil ca Biderma Hydrabio Serum, cel din urmă simt că hidratează mai bine. Avem apoi o cremă hidratantă prebiotică din gama Toleriane Sensitive, La Roche Posay (15 ml), care îmi place destul de mult. Aha, tocmai am citit ingredientele și are niacinamide, ceramide și nu conține parfum sau alcool, oke, acum înțeleg de ce îmi place. Textura este una lejeră, de loțiune ce se absoarbe ușor în ten, dar tenul se simte fără îndoială hidratat după aplicare. Tot pentru îngrijirea tenului mai avem o apă micelară ultra pentru piele reactivă, tot La Roche Posay (50 ml), perfectă pentru călătorii. Mi se pare ok, o să o folosesc cu drag, nu face față unui rimel waterproof, e basic. Preferata mea este cea bifazică de la Garnier.

IMG_6332

3. Machiaj 

La capitolul machiaj avem fondul de ten Lancôme Teint Idole Ultra Wear 01 Beige Albatre (5 ml), care nu m-a impresionat. Nu îmi place parfumul puternic pe care îl are, acoperirea este medie și se simte lejer pe ten, însă mi-a rezistat mai puțin bine pe ten până la finalul zilei decât Maybelline Superstay 24H. Oricum, o să-l mai testez, asta a fost prima impresie. Avem apoi, paleta de farduri City Kits  Pink Edge de la Maybelline New York (full size). Fardurile sunt cam prăfoase, nu sunt cele mai pigmentate, dar se poate lucra frumos cu ele și mi-au rezistat bine chiar și fără primer. Nuanța aceea de bronz e prea faină! Încă un produs full size este oja L’Oréal Paris Color Riche Vernis à L’huile (334 sau 554), eu am nimerit nuanța 554 Carmin Parisien un roșu închis perfect pentru Crăciun. 😀 Ador gama asta de oje, îmi place ambalajul, felul în care se aplică, mirosul și îmi vine să plâng de nervi și supărare pentru că rezistența lor pe unghiile mele este maxim o zi. 😦 Vă rog să-mi spuneți dacă le-ați încercat, aveți aceeași problemă?

A meritat afacerea?

Acestea au fost produsele, majoritatea îmi plac și o să le folosesc cu siguranță, chiar și oja pentru o zi! :)) Acum aș vrea să repet experimentul financiar și să încerc să văd cât ar fi valoarea reală combinată a produselor, să vedem dacă am făcut o afacere bună. Prețurile sunt aproximative.

  1. Aura Botanica Bain Micellaire Kerastase (80 ml) – 28 lei.
  2. L’Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier șampon (10 ml) – 1 leu
  3. L’Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier mască (15 ml) – 3 lei
  4. Tratament fără clătire  Botanicals Fresh Care – 5 lei
  5. Mineral 89 de la Vichy (10 ml) – 18 lei
  6. Toleriane Sensitive La Roche Posay (15 ml) – 19 lei
  7. Apă micelară ultra La Roche Posay (50 ml) –  9 lei
  8. Lancôme Teint Idole Ultra Wear  (5 ml) – 33 lei
  9. City Kits  Pink Edge Maybelline New York (full size) – 65 lei
  10. L’Oréal Paris Color Riche Vernis à L’huile (full size) – 25 lei.

Hopa, avem un total de 206 lei pentru o cutie care a costat 71. Desigur, prețurile pot varia, dar eu zic că am ieșit bine la socoteală.

All in all, mă bucur că am reușit să comand cutiile și sunt excited pentru ediția următoare! Aștept să îmi spuneți impresiile voastre și dacă sunteți mulțumite de cutie dacă ați comandat.

IMG_6311

Am și pentru voi un Marie Claire beauty box ediția septembrie. Voi organiza giveaway-ul pe Instagram, așadar vă aștept și acolo! Mult succes!

Regulile vor fi simple:

  1. Trebuie să mă urmăriți pe Instagram.
  2. Să dați tag cel puțin unui prieten postării cu giveaway.
  3. Să repostați în story-ul vostru un story de la mine în care să îmi dați tag și să scrieți #giveaway.
  4. Să îmi lăsați un comentariu la acestă postare pe blog cu ce vreți voi, dar aș vrea să știu, care este produsul pe care vreți să-l încercați cel mai mult din cutie?

Concursul va fi deschis doar pe teritoriul României, iar câștigătoarea/ câștigătorul va fi ales cu random.org. Baftă!

O zi minunată! 💋

 

16 comentarii

  1. Eu sunt aceasta ghinionista..nu am reusit sa comand kitul Marie Claire nici macar o data pt ca ori pica site-ul ori intram deja mult prea tarziu so..😂 Mi-ar placea tare sa incerc produsul de la Kerastase, pt ca nu am incercat inca nimic de la ei si sunt super curioasa! Pupiici!❤
    Insta: cristina.alexandra.p

    Apreciat de 1 persoană

  2. Sunt foarte curioasa sa incerc crema hidratantă prebiotică din gama Toleriane Sensitive, La Roche Posay (15 ml). Mie imi place foarte mult gel-booster-ul Mineral 89 de la Vichy, nici pe mine nu m-a dat pe spate la inceput, dar acum nu-l pot scoate din rutina zilnica😍.
    Pupici!!!😘🐱
    @lucaciueliza

    Apreciat de 1 persoană

  3. Din păcate am ratat cutia deoarece s-a epuizat foarte repede. De data aceasta chiar mă tenta sa o cumpăr. Cel mai mult m-a atras paleta de la Maybelline. Niciodată nu ai destule palete de farduri în colecție. 😂 pe insta sunt crisstinna22 😊 😘

    Apreciat de 1 persoană

  4. As incerca Mineral 89 de la Vichy. Am tot vazut ca e foarte laudat pe retelele de socializare, dar nu am reusit sa il testez pana acum, raman fidela apei micelare de la Bioderma.
    Instagram: @vasilica_badea

    Apreciat de 1 persoană

  5. Chiar se merită o astfel de cutie la prețul pe care îl are, mai ales în cazul în care vrei să testezi produsele să vezi dacă ți se potrivesc. Mie una mi-ar plăcea să încerc șamponul de la Kerastase că tot auzit în ultima vreme de el.
    Instagram: ioana.bdn

    Apreciat de 1 persoană

  6. Clar, merita cutia, produsele sunt tentante, ai ocazia sa incerci diverse, iar ca si pret e rentabil.
    Eu cel mai mult mi-as dori sa incerc Aura Botanica Bain Micellaire de la Kerastase.
    instagram: @maricica1212

    Apreciază

Lasă un comentariu