LATELY SKINCARE FAVES

Hello, kitties!

În ultimul timp am folosit mai multe produse pentru îngrjirea pielii care îmi plac tot mai mult pe zi ce trece, așadar, mi-am zis că poate ar ajuta să vi le arăt și să vă spun pe scurt motivul pentru care le folosesc cu plăcere.

Heimish All Clean Balm 

V-am scris despre el în articolul anterior, este primul meu cleansing balm și îmi place la nebunie. Curăță eficient, dar blând dintr- o singură aplicare, chiar și machiajul rezistent la apă. Eu îl aplic direct pe tenul cu machiaj, masez bine în piele, înclusiv în zona ochilor, mai madaug puțină apă (moment în care se transformă într-o loțiune lăptoasă. Adaug tot mai multă apă pentru a curăța tenul și apoi mă șterg cu un prosop. Aș zice că trece prin trei faze produsul: balsam – ulei/serum – loțiune.

E chiar o experiență să îl folosesc, îmi place extrem de mult! Singurul dezavantaj ar fi că uneori, văd blurat după ce îl folosesc, trebuie un pic mai multă grijă în zona ochilor, în special a genelor. Aș vrea tare mult să îl pot găsi pe site-uri din Europa, nu prea mă tentează să mai comand de pe YesStyle prea curând.

Îl recomand cu mare drag, vreau să încerc și cel de la Clinique în viitor, deși cred că tot acesta de la Heimish o să-mi placă mai mult. Am trecut la acest tip de demachiere pentru a minimiza folosirea cotonetelor.

Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30

Am decis să o încerc pentru că în ultimul timp, mi-am plăcut alte produse Bioderma. Această cremă nu face excepție! Are o textură lejeră, intră destul de repede în piele și chiar simt să îmi hidratează tenul.

Mi se pare perfectă ca bază de machiaj. Nu se adună în biluțe când aplic fondul de ten peste și nu am avut probleme cu apariții de vulcani noroioși din cauza ei. Uneori, mi se pare că intră prea repede în piele și chiar simt nevoia să aplic câteva picături de ulei, îmi place să am o bază de machiaj destul de dewy.

The Ordinary 100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil

Apropo de ulei, de când am încercat uleiul de marula de la The Ordinary, simt că nu mai pot trăi fără ulei pentru față. Mi s-a părut minunat, nu este prea gras în textură, precum acesta de migdale dulci, așadar se întinde foarte ușor. Mi-a plăcut și acesta mini de la Youth to the People, este perfect pentru călătorii. Acum încerc să termin acesta de la Solaris, al cărui ambalaj îl urăsc. L-am transferat în sticluța celui de la The Ordinary și YTTP. Ambalajul cu pipetă mi se pare perfect pentru un ulei, aș vrea tare mult să le schimbe ambajul cei de la Solaris. Acesta de migdale, mi se pare destul de gras, foarte fain pentru zona ochilor. Cu siguranță o să-l recumpăr cel de marula, dar pănă atunci vreau să-l încerc pe cel de măceșe.

Pixi Glow Tonic 5% Glycolic Acid

A fost primul meu produs de acest tip, un toner care exfoliază pe bază de acid glicolic. V-am povestit despre el și aici, chiar înainte să apară la noi, am rugat un prieten să mi-l aducă din UK. De atunci, însă, eu am încercat și varianta de la The Ordinary, care îmi place, dar abia acum realizez că nu la fel de mult precum Pixi Glow Tonic. Mi se pare că face ceva în plus față de produsul Deciem, dar nu aș ști să vă spun exact, oricum diferențele sunt minore, dar dacă ar fi să aleg dintre cele două, cu siguranță merg pe Pixi. Mă bucur tare mult că acum se găsește la Sephora!

NUXE Rêve de Miel

Cel mai bun balsam de buze pe care l-am încercat vreodată! V-am mai scris despre el în 2017, aici, de atunci am încercat mai altele, dar nimic nu se compară cu acesta. Hidratează, repară buzele în profunzime și este mat. Mi se pare ideal chiar și pentru bărbați, dacă nu vor să se vadă că poartă balsam de buze. Dacă ar fi să fac un clasamenet al celor mai bune balsamuri de buze încercate pănă acum, ar arăta așa:

  1. Nuxe Reve de Miel – Notino
  2. Apivita Propolis – cel clasic cu miere – Sensiblu / Burts Bees Honey –Notino
  3. Carmex – Farmacia Helpnet

Laneige Water Bank Moisturizing Mist

Nu știu exact dacă hidratează tenul, însă îmi place atât de mult să îl folosesc, înainte sau chiar și după machiaj. Cu siguranță, împrospătează tenul, miroase foarte bine pentru nasul meu și trebuie să apreciez aplicatorul care dispersează un văl uniform de produs. Seamănă cu o apă termală, dar, totuși, simt că face ceva în plus!

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Aș vrea să miros precum crema aceasta toată vara. Ador mirosul, mi se pare ideal pentru vară! Sincer, acesta este motivul principal pentru care ador aceasă cremă de corp. Pe de altă parte, chiar hidratează foarte bine, nu rămâne lipicioasă pe corp, iar gelul de duș din aceeași gamă face o cremă delicioasă! Singurul dezavantaj care mă afectează cu privire la acest produs este prețul. Peste bugetul meu pentru o cremă de corp, dar din când în când, merită!

Acestea sunt produsele pe care le-am folosit cu mare drag în ultimul timp, unele dintre ele o să-mi rămână preferate pentru mult timp! Voi ce produse ați folosit cu plăcere în ultimul timp?

O săptămână pufoasă! 🐈

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s